Doi pensionari pun stapanire pe o fantana aflata pe domeniul PUBLIC. Asa apar scandaluri si violente in mediul RURAL

433

Zeci de mii de vizualizări, aproape 600 de distribuiri și 300 de comentarii polemice a strâns clipul de mai jos – postat pe facebook.

Clipul a fost postat pe facebook de Daniela Săndoiu, cunoscuta iubitoare de animale din Buzău. Soțul acesteia a încercat să ia apă de la fântâna din fața unei curți din satul Dogari (comuna Beceni).

Proprietarii i-au azvârlit rola și furtunul, interzicând a se lua apă din această fântână.

S-a declanșat o adevărată polemică pe facebook, cu poziționări de o parte și de alta, mai mult sau mai puțin agresive.

„Incredibil, ce oameni răi, lasă cățeii să moară de sete. A dispărut omenia din lume”, au spus susținătorii familiei Săndoiu.

„Cum să vii să bagi furtunul ăla nespălat în fântâna oamenilor. Și nu luau o găleată două, ei luau în cantități industriale, goleau fântâna”, au replicat ceilalți.

Ca să oprească perpetuarea scandalului (și cu alți localnici), primarul din Beceni a lansat o invitație dnei Săndoiu:

„Să vină să ia apă de la noi de la Primărie. Gratuit. Sau de la stația de pompieri ori de la liceu. Oriunde e un hidrant stradal. Dar să nu mai ia din fântânile oamenilor, acolo unde cetățenii nu sunt de acord, ca să nu mai apară discuții”.

Laurențiu Dumitru: „Dna Săndoiu mai poate lua și din fântânile din afara satului. Sunt, încolo spre Florești, aproape de dânsa o grămadă, de unde nu s-ar supăra nimeni”