Nu mai vrem RABLE pentru transportul in comun pe ruta Buzau – Vispesti

0
1322
Nu mai vrem RABLE pentru transportul in comun pe ruta Buzau – Vispesti

Domnule Preşedinte, navetiştii de pe ruta Buzau-Vispesti, care folosesc mijloacele de transport in comun de pe aceasta ruta vin cu rugămintea de a ne sprijini in rezolvarea problemelor pe care o sa vi le prezentam in continuare:
Autobuzele si microbuzele care fac transport de persoane pe ruta mai sus menţionata sunt foarte vechi (ploua in interior, uşile nu se inchid, iarna este foarte frig, vara foarte cald).
Capacitatea autobuzelor si microbuzelor este depăşită de numărul de persoane pe care il transporta, periclitând permanent siguranţa noastra. Pentru elevii care fac naveta, cursele sunt programate la ore nepotrivite, atat la plecare cat si la venire.
Nu se face dezinfectie in aceasta perioada.
S-au majorat nejustificat tarifele pentru abonamentele lunare.
Domnule Preşedinte, in aceste momente grele in care toata populaţia trece prin aceasta pandemie de infectare cu Coronavirus, noi, cei care mergem zilnic la serviciu in condiţii inumane in aceste mijloace de transport suntem predispus» la infectare atat noi cat si familiile noastre.
Urmare a celor prezentate, in speranţa ca o sa luaţi masurile care se inpun pentru remedierea deficientelor pe care vi le-am semnalat si respectarea condiţiilor din licenţa de transport pe care instituţia pe care o conduceţi dumneavoastră, noi va mulţumim anticipat.

este petitia scrisa de un grup de navetisti care fac naveta zilnic intre Buzau si Vispesti

Nu mai vrem RABLE pentru transportul in comun pe ruta Buzau – Vispesti