Un fost star al Barcelonei critica DUR France Football dupa MEGA SCANDALUL cu Lionel Messi: Nu au decernat Balonul de Aur si au incercat sa atraga di…

44

La inceputul saptamanii France Football a publicat pe coperta o imagine cu Lionel Messi in tricoul lui Paris Saint-Germain.

Aceasta decizie a starnit un val de indignare in Spani si mai ales in Catalunya, jurnalistii de la Mundo Deportivo reactionand dur la aceasta veste.

De asemenea, si fostii fotbalisti ai clubului catalan s-au revoltat. Fostul mare atacant brazilian Rivaldo a spus ca este lipsa de respect fata de Barcelona si Messi ceea ce au facut jurnalistii francezi.

De asemenea, fostul fotbalist al nationalei Braziliei a considerat chiar ca francezii au facut acest lucru pentru a mai iesi putin in evidenta in contextul in care in 2020 celebra publicatie nu a mai acordat trofeul „Balonul de Aur” din cauza pandemiei de coronavirus.

„Respectata revista franceza France Football a decis sa promoveze noua sa coperta folosind o fotografie cu Lionel Messi purtand echipamentul lui PSG si cred ca este foarte incorect si lipsit de respect fata de Barcelona, mai ales la o saptamana distanta de o confruntare epica intre PSG si Barcelona in Liga Campionilor.

Este, de asemenea, lipsit de respect fata de Messi, deoarece asta ii…

Citeste tot articolul

Sursa: www.sport.ro