Trasferul lui Gabi Iancu in Rusia incetinit de vizita medicala! In ce stadiu se afla mutarea

28

Gabi Iancu este aproape sa semneze cu Akhmat Grozny, echipa care se situeaza pe locul 10 in primul esalon al fotbalului din Rusia. 

Jucatorul Viitorului a plecat marti pentru a face vizita medicala, dar transferul inca nu este gata. Iancu nu ar avea probleme cu vizita medicala pe care trebuie sa o faca, ci este acordata o atentie deosebita acestor proceduri, potrivit ProSport. 

Viitorul a acceptat oferta, dar echipa din Rusia a solicitat niste teste suplimentare pentru a fi sigur ca totul este in regula. Raspunsul final al rusilor va veni vineri, atunci cand vor sosi rezultate tuturor testelor si se va decide daca afacerea va fi incheiata, potrivit sursei citate. 

Cei de la Viitorul si-au luat deja gandul de la Iancu. Mircea Radnic ar dori sa aduca intariri, dar conducerea ar opta pentru a promova nume de le Academia Hagi.Totusi exista posibilitate ca echipa de la malul marii sa acopere plecarea lui Gabi Iancu cu solutii din ambele parti: un transfer si un jucator din academie. 

Gica Popescu a confirmat ca Iancu a plecat in Rusia pentru a face viziat medica, insa nu a dorit sa ofere mai multe informatii. 

„Trebuie sa…

Citeste tot articolul

Sursa: www.sport.ro