Semnal de ALARMA de pe banca echipei nationale! Mirel Radoi recunoaste: „Sunt tanar! Vreau sa ma duc sa antrenez zi de zi!”

38

Mirel Radoi recunoaste ca nu se simte foarte confortabil in pozitia de selectioner si isi doreste sa antreneze o echipa de club.

Mirel Radoi (39 de ani) a preluat echipa nationala a Romaniei in urma cu opt luni, insa nu a apucat sa debuteze din cauza pandemiei de Covid-19.

Selectionerul nu se simte foarte confortabil in situatia actuala si spune ca isi doreste sa preia o echipa de club, pentru a putea antrena in fiecare zi:

„Sunt tanar, eu vreau sa fac foarte multe lucruri si oarecum ma gasesc intr-o carapace asa. In doua antrenamente, trebuie sa incerc sa pun toate lucrurile la punct la care ma gandesc. Iar doua antrenamente nu imi ajung nici macar sa antrenez tranzitia pozitiva sau negativa, adica cel mai usor lucru de antrenat.

Vreau sa ma duc sa antrenez zi de zi. Se poate intampla sa reusim sa ne calificam si la Euro, si la Campionatul Mondial. Mai mult ce poate face un antrenor? La fel, scenariul negativ poate fi sa nu ma calific nici la Euro, nici la Mondial. Si atunci pentru ce sa mai stau eu daca nu am reusit niciuna din cele doua calificari? Trebuie sa vina altcineva”, a declarat Mirel Radoi pentru Telekom…

Citeste tot articolul

Sursa: www.sport.ro