Se intalnesc cu noi la poarta! Mustata, mesaj dur pentru jucatorii FCSB: Stiti cand au intrat suporterii lui PAOK in vestiar? Avertismentul fanilor

23

Suporterii FCSB-ului s-au enervat dupa remiza cu CFR Cluj.

FCSB nu a mai castigat de 3 etape in playoff-ul Ligii 1, iar acest lucru i-a suparat pe fani. De altfel, suporterii facusera primele amenintari inca dinainte de startul meciului cu CFR Cluj. 

La finalul partidei din a cincea etapa a playoff-ului Ligii 1, liderul fanilor ros-albastri a transmis un mesaj dur. Gheorghe Mustata i-a criticat pe unii dintre fotbalisti, in special pe portarul Andrei Vlad, si a declarat ca suporterii sunt dispusi sa riste inclusiv obtinerea de dosare penale pentru a ajunge in preajma fotbalistilor si a purta o discutie. 

Liderul galeriei a amintit si de momentul in care fanii celor de la PAOK au intrat peste jucatori in vestiar. 

Putem castiga urmatoarele 5 meciuri la atitudinea avuta de jucatori azi, dar ne trebuie si portar. Uite cum da el cu piciorul in pamant! Pune mana si iesi pe 6 metri, ca esti portar. Cand vor fi primiti suporterii la meciuri le vom arata noi ce inseamna suporteri.

Incepand de azi va fi mai dificila o prietenie intre noi si jucatori. Cu siguranta in urmatoarele zile se vor intalni cu noi la poarta. Oamenii s-au…

Citeste tot articolul

Sursa: www.sport.ro