Rotaru controleaza arbitrajul romanesc! Acuzatii ULUITOARE ale lui Mititelu la adresa lui Mihai Rotaru: Daca promovam, e MORT!

32

Adrian Mititelu a facut acuzatii dure la adresa patronului Universitatii Craiova. 

Acesta il acuza pe Mihai Rotaru ca are legaturi cu arbitrii din Romania, amintind si de o faza din meciul FC U Craiova – Petrolul, cand ploiestii au beneficiat gratuit de o lovitura de la 11 metri. 

Il banuiesc pe Rotaru, nu am dovezi 100%, dar flerul meu nativ imi spune ca in cel putin 3 meciuri a dat bani ca sa ne incurce echipele adverse. Am date, flerul meu imi spune ca a dat bani. Si ma lucreaza cu arbitrii, Rotaru controleaza arbitrajul romanesc. Ce mi s-a intamplat la Ploiesti e mana lui.

Ma lucreaza pentru ca noi, daca promovam, el e mort. Fotbalistic e terminat. Mi-e teama sa nu umble si la echipa, am paranoia asta pentru ca FC U Craiova – CS U Craiova in Liga 1 ar fi razboi civil!

Eu de-aia am rupt-o cu Marcel Puscas, l-am banuit ca are legaturi cu Rotaru. Am avut niste informatii, infirmate de Marcel. Nu spun ca e asa, dar am primit informatii ca ar avea discutii cu Rotaru. Mi-a fost teama sa risc. Bine, nu ne-am inteles nici asupra lotului de jucatori si am zis ca mai bine nu ii mai prelungim contractul. Ei stiu ca daca noi…

Citeste tot articolul

Sursa: www.sport.ro