Nu pot descrie in cuvinte cum se simte asta! Mesaj emotionant al lui Rashford dupa finala pierduta! Ce a spus dupa ce pictura i-a fost vandalizata si…

44

Anglia a pierdut finala Euro 2020 la loviturile de departajare! 

Englezii au ratat trei dintre loviturile de departajare in meciul cu Italia. Rashford, Sancho si Saka au fost cei care nu au reusit sa il invinga pe Donnarumma si tintele criticilor si abuzurilor rasiste dupa finala pierduta. Mai mult, pictura lui Rashford din orasul natal a fost boicotata dupa ce acesta a trimis in bara, insa locuitorii de acolo, pentru care fotbalistul lui United a facut numeroase acte caritabile s-au ‘revansat’ si au acoperit pictura stricata cu mesaje de incurajare. 

La aproape 24 de ore de la finala, Marcus Rashford a postat un mesaj emotionant pe retelele de socializare, in care a spus cum se simte si si-a exprimat multumirea pentru tot sprijinul pe care l-a primit. 

„Nici nu stiu cu ce sa incep si nici nu stiu sa exprim in cuvinte cum ma simt in aceste momente. Am avut un sezon dificil, cred ca asta a fost vizibil pentru toata lumea si probabil am intrat in finala cu lipsa de incredere. Intotdeauna am avut incredere in mine la penalty-uri, insa ceva nu mi se parea bine. In timp ce executam, am incercat sa imi salvez putin timp, insa din pacate rezultatul nu a fost cel dorit. Simt ca mi-am dezamagit coechipierii. Simt ca am dezamagit pe toata lumea. 

Citeste tot articolul

Sursa: www.sport.ro