Nu mi-am reziliat niciun contract! Cristea a vorbit pentru prima oara despre scandalul monstru de la Iasi. Ce spune de plecare

51

Andrei Cristea nu vrea sa renunte la acordul cu Poli Iasi, desi antrenorul Napoli i-a transmis ca nu se mai bazeaza pe el.

Cristea, exclus din lot deitalian, spune ca isi va lua cateva zile pentru a se linisti. Cel mai probabil, atacantul asteapta finalul sezonului pentru a vedea in ce directie o ia echipa si cine va veni antrenor.

Sunt cu familia acum. Nu am reziliat niciun contract, din contra! Eu sunt sub contract cu Poli Iasi si nu am ce sa comentez mai mult. Vreau sa ma linistesc o perioada. Suntem suparati cu totii, nu doar Ciprian Paraschiv”, a spus Cristea pentru Fanatik.

Ieri, presedintele Ciprian Paraschiv atragea atentia asupra problemelor grave de la Poli, care e ultima clasata din Liga 1. Lupta pentru conducerea clubului pune in pericol viitorul lui Poli.

„Chiar vreau sa-i avertizez public pe cei care-si doresc raul echipei acum: o sa va omoare lumea cu pietre pentru ceea ce faceti in acest moment. In acest moment, e nevoie si de spalatoreasa la echipa. Nu stiu pe cine mai au de dat afara.

M-as astepta pe cei 3 portari, ca sa le iasa planul. Cand tu renunti la doi jucatori exponentiali ai Iasului, sabotajul este…

Citeste tot articolul

Sursa: www.sport.ro