„N-avem niciun dubiu, e cel mai bun sa-i ia locul lui Hagi!” Gica Popescu a dezvaluit cum a ajuns Viitorul sa-l puna antrenor pe Ruben Alfonso! De …

37

Gica Popescu a facut primele declaratii dupa ce Viitorul a anuntat cum va arata banca tehnica a echipei in urmatoarea perioada.

Presedintele clubului de la malul marii a spus ca Ruben Alfonso de la Barrera este cel mai potrivit tehnician care putea sa-i ia locul lui Gica Hagi. 

Ne-am dorit un antrenor cu aceeasi filosofie, aceeasi mentalitate, astfel ca a trebuit sa gasim un om in Spania. Iti dai seama ca la contactele mele si ale lui Gica era foarte usor sa facem o lista cu multi antrenori.

De asemenea, trebuia un antrenor care sa ceara si o suma pe care noi o putem plati. Am primit mai multe nume, el ni s-a parut cel mai potrivit, toate informatiile primite despre el au fost extraordinare. Referintele au fost nemaipomenite, am vorbit despre cum vede fotbalul, ce principii are el.

Chivu poate fi pe orice lista a oricarui club, in capul listei chiar. Acum noi am considerat ca Ruben este omul potrivit pentru a fi noul antrenor. Nu avem niciun dubiu. Va reusi sa aiba rezultate. Are aceleasi obiective, pe care le-am avut si cu Gica, si pe care le vom avea oricand: calificarea in playoff si promovarea de jucatori„, a declarat…

Citeste tot articolul

Sursa: www.sport.ro