Gigi Becali vrea la guvernare daca Orban nu isi face treaba.

0
35
Gigi Becali vrea la guvernare daca Orban nu isi face treaba.

Gigi Becali a vorbit despre situația din România, țară afectată de pandemia de coronavirus și a avut mai multe mesaje către Guvernul condus de Ludovic Orban.

Patronul FCSB spune că Guvernul trebuie să bage bani mai mulți în economie și s-a oferit să ajute, împreună cu mai mulți oameni de afaceri, dacă miniștrii nu pot lua aceste măsuri. 

„Ce mai contează fotbalul când vezi 500-600 de oameni afectați de coronavirus? Eu nu vreau să critic Guvernul, dar nu se poate așa ceva! Nu sunt măști în spitale. Mă duc mâine la Craiova și Caracal ca să dau 2.000 de măști. Plâng doctorii și spitalele că nu sunt măști. Nu mă interesează fotbalul. Nu știm ce sa va întâmpla. Sper ca totul să se rezolve. Dumnezeu va face o minune și vom putea participa la Slujba de Înviere. Uite, că la noi sunt mai puține cazuri. V-am zis că așa va fi în țările ortodoxe, unde se face Sfânta Liturghie. În România, Belarus, Serbia nu moare așa multă lume. Noi avem de la Botez un înger care are grijă de noi”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

citeste tot articolul