Gigi Becali, gasit VINOVAT pentru ce a patit Coman! In halul asta am ajuns! Florinel e o victima! Reactia SOC in cazul perlei de la FCSB

18

Florinel Coman s-a ales cu un dosar penal dupa ce a fost prins fara permis, conducand cu 165 de km/h pe autostrada. 

Situatia in care a fost pus fotbalistul lui Becali a fost comentata de Cornel Dinu, care este de parere ca problemele ‘perlei’ de la FCSB sunt cauzate de lipsa educatiei. 

Fostul fotbalist a spus ca o parte din vina ii apartine si lui Gigi Becali, care le ia mintile fotbalistilor sai din cauza sumelor uriase pe care le cere in schimbul lor. 

E simplu, totul pleaca de la educatie. Nu este exclus ca toata asa-zisa licitare fictiva de 15-20 de milioane de euro sa le fi luat mintile jucatorilor. Eu cred ca este intr-o oarecare masura o victima a societatii in care traim. Este vorba despre educatia lui.

Mie nu imi vine sa cred ca acum s-a intamplat pentru prima data ca acest Coman sa conduca masina fara carnet, probabil cu vreo copie din Transnistria sau Ucraina, care nu are nicio legatura. El a mers de multe ori la cantonamentul echipei in masina si este o victima pentru ca nimeni nu i-a spus: ‘Bai baiatule, ia vino aici, tu ai carnet?’

Am vazut replica teribila a patronului, care justifica ce se intampla…

Citeste tot articolul

Sursa: www.sport.ro