Gigi Becali, anunț despre transferul lui Budescu la FCSB: Eu nu îmi bat joc de banii mei!

50

Gigi Becali nu mai este dispus să ofere salarii mari la FCSB. 

CFR a reușit să îl aducă pe Denis Alibec de la Kayserispor sub formă de împrumut până la finalul sezonului. Atacantul a mărturisit că motivul principal pentru care i-a ales pe clujeni este Marius Șumudică, antrenorul alături de care câștigat campionatul în Liga 1 cu Astra Giurgiu.

Tehnicianul din Gruia își mai dorește un fost elev în Gruia, pe Constantin Budescu. Mijlocașul are un salariu anual de 1 milion de euro și mai are contract încă un sezon cu Damac. Însă nici Gigi Becali nu și-a luat gândul de la el. A precizat că îl așteaptă vara viitoare la FCSB, când îi expiră înțelegerea cu echipa din Arabia Saudită, dar nu este dispus să arunce cu banii.

„De Budescu nu știu. Mi-a spus că, dacă vine, vine la noi. Dar poate se duce și la Șumudică, se duce unde ia bani. Adică se duce unde îi dă mai mulți bani și probabil CFR îi dă mai mulți bani, că are mai mulți bani ca mine, sunt mai bogați, dau salarii mai mari. El mi-a spus că, dacă pleacă de acolo, vine la mine. Mi-a zis: ‘nea Gigi, îmi dădeau ăștia atâta, matale nu îmi dădeai’. Nu pot să spun, nu știu. Dar dacă vine vara asta, probabil că îl ia Șumudică, că îi dă vreo 40-50 de mii pe lună.

Citeste tot articolul

Sursa: www.sport.ro