FRF si LPF impart in mod egal costurile necesare! Razvan Burleanu, ANUNTUL MOMENTULUI despre implementarea VAR in Romania! Ce a spus presedintele FRF

85

Razvan Burleanu a prezentat concluziile sedintei Comitetului Executiv al FRF.

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal a sustinut conferinta de presa in care a prezentat concluziile CEx legate de unul dintre subiectele momentului: implementarea arbitrajului video in Liga 1.

Razvan Burleanu a declarat ca atat FRF, cat si LPF vor co-finanta costurile pregatirii arbitrilor, fiecare urmand sa achite cate 250 000 de euro in primul an.

„Am agreat ca nu este ilegal ca LPF sa sustina financiar pregatirea arbitrilor pentru implementarea VAR la nivelul Ligii 1. Am prezentat si care sunt proiectele finantate de FRF din banii primiti din fondurile FIFA, si respectiv UEFA.

FRF si LPF vor imparti in mod egal costurile necesare pregatirii arbitrilor din fonduri proprii. Fondurile se ridica in primul an la 500 000 de euro, in anul doi estimam un cost de aproximativ 100 000 de euro, iar in al treilea an un cost de 150 000 de euro.

Se recunoaste autoritatea si rolul CCA in a asigura managementul implementarii VAR si a garanta integritatea unei bune implementari a proiectului. O alta concluzie este ca nu se va apela la drepturile financiare…

Citeste tot articolul

Sursa: www.sport.ro