Fostul presedinte din Stefan cel Mare iese la atac! Transferurile nu aduc niciun plus. Lucrurile merg inspre mai rau, din pacate

28

Florin Prunea, fostul presedinte al gruparii din Stefan cel Mare, a comentat si el situatia actuala a lui Dinamo.

Chiar daca echipa a avut si are probleme financiare, fostul portar e de parere ca actuala conducere nu a gestionat foarte bine lotul, echipa fiind mult prea slabita fata de anul anterior.”Trebuie sa fie atenti pentru ca problemele isi pun amprenta asupra echipei. Lotul nu mai este acelasi care a fost la inceputul campionatului! A slabit enorm de mult. Transferurile care au fost facute nu au adus niciun plus, din pacate. Lucrurile nu stau asa cum trebuie si merg inspre mai rau, din pacate”, a declarat Florin Prunea, pentru Prosport.

Noul director sportiv al lui Dinamo, Mario Nicolae, i-a adus in aceasta iarna pe Gevaro Nepomuceno, Andrei Blejdea, Jonathan Morsay, Steliano Filip si Gudmung Kongshavn, insa rezultatele echipei au fost mai degraba sub asteptari. Dinamo se afla pe locul 12, cu 26 de puncte, la 9 puncte de primul loc care duce in play-off. Totusi, „cainii” sunt calificati in sferturile Cupei Romaniei, unde vor intalni pe Dunarea Calarasi.


Citeste tot articolul

Sursa: www.sport.ro