Fiica unui primar din Romania, VIRALA pe internet! Cum a devenit vedeta pe TikTok si cati urmaritori are in acest moment

47

Fiica unui primar din Romania este vedeta pe TikTok.

Este vorba despre Cezara Boc, fiica edilului din Cluj-Napoca. Tanara in varsta de 24 de ani a studiat Dreptul la Universitatea Babes-Bolyai, iar acum „preda” lectii de Drept pe una dintre cele mai in voga platforme de socializare. 

Dupa ce a inceput sa posteze videoclipuri scurte in care ofera tot felul de exemple si lectii de Drept, Cezara Boc a devenit virala, materialele ei fiind apreciate de zeci de mii de oameni. In prezent, fiica lui Emil Boc este urmarita de peste 191.000 de persoane. 

Cezara, care se pregateste pentru examenul de intrare in Barou, a vorbit despre momentul in care a inceput sa posteze pe TikTok si despre motivul care a determinat-o sa continue. 

Totul a inceput foarte pe nepregatite. Imi instalasem TikTok de cateva zile. Stateam intr-o seara si invatam, apoi mi-a venit o idee: cum ar fi daca m-as filma recapituland ce am invatat azi? Era videoclipul cu bicicleta, unde explicam cateva dintre infractiunile cele mai comune (furt, talharie, inselaciune, ultraj, trafic de influenta, santaj, abuz de incredere etc.).

Nu aveam de gand sa il postez,…

Citeste tot articolul

Sursa: www.sport.ro