FCSB, peste Bayern, Manchester City si Inter intr-un clasament european! Strategia castigatoare cu care Becali a ajuns in top

22

Strategia lui Gigi Becali a dus-o pe FCSB in fruntea unui top interesant. 

Echipa de pe primul loc al clasamentului din Liga 1 se remarca in Europa prin numarul scazut de jucatori straini din lot. FCSB este pe locul 2 in topul liderilor din campionatele europene care au in echipa cei mai putini straini. 

Gigi Becali are doar 3 jucatori din afara Romaniei in lot, pe Aristidis Soiledis, Ante Vukusic si Risto Radunovic, acesta din urma fiind fotbalistul care evolueaza cel mai des pentru FCSB. 

Liderul topului mentionat este Buducnost, care are doar doi straini in echipa, in timp ce FCSB este pe locul 2, la egalitate cu Linfield, liderul primei ligi din Irlanda de Nord. 

La polul opus, echipele de pe primele pozitii ale clasamentelor din cele mai tari campionate ale Europei au mai multi juactori straini, uneori numarul acestora depasindu-l pe cel al fotbalistilor autohtoni. 

De exemplu, City are 20 de straini si doar 4 englezi in lot, in timp ce Bayern are 14 straini si 12 germani, iar in lotul lui Inter se regasesc 16 straini si 9 italieni. 

Strategia lui Gigi Becali de a avea cat mai multi jucatori romani in lot a…

Citeste tot articolul

Sursa: www.sport.ro