FABULOS! Povestea DE FILM a unui fost fotbalist de la Manchester United! Cum a ajuns sa fie INSTALATOR dupa ce in 2003 juca in Champions League

38

Lee Roche a jucat pe Old Trafford intre 2000 si 2003, fiind imprumutat in sezonul 2000-2001 la Wrexham.

Fostul fundas dreapta a castigat un titlu cu echipa antrenata la acea vreme de legendarul Sir Alex Ferguson in sezonul 2002-2003, in care a bifat insa doar cateva minute intr-un meci impotriva lui Newcastle.

De asemenea, al a jucat si intr-un meci de FA Cup pierdut de echipa sa cu 0-4 in fata lui Arsenal. Cel mai important moment al carierei sale de pe Old Trafford este reprezentat insa de un meci in UEFA Champions League impotriva lui Deportivo La Coruna, pierdut de asemenea de United cu 0-2.

La 18 ani de la acel moment, Roche a ajuns instalator si, desi spune ca nu regreta nimic, sustine totusi ca daca nu ar fi fost atat de timid ar fi reusit sa aiba un cu totul alt drum in viata.

De asemenea, fostul fotbalist a rememorat meciul in care cariera sa a atins apogeul, cel cu United. El a spus ca a facut un meci bun impotriva lui Albert Luque, fotbalist care era extrem de in voga in acea perioada, insa cu toate acestea Ferguson a decis sa il schimbe.

„M-am duelat Luque si am crezut ca am jucat bine, dar nu aveam de gand sa…

Citeste tot articolul

Sursa: www.sport.ro