EXCLUSIV | Vom incerca sa repetam performanta din 2008! Care este calitatea lui Dan Petrescu, decisiva in obtinerea unor rezultate pozitive

25

CFR Cluj a debutat cu o victorie in grupele Europa League. 

Marius Bilasco, oficialul campioanei Romaniei, a vorbit la Pro X despre prezenta CFR-ului in Europa si despre cum pot beneficia jucatorii de pe urma rezultatelor bune pe care echipa le obtine in grupele competitiei europene. 

Acesta a comentat si cum a fost atmosfera in primul meci dupa luni bune cu spectatori in tribune. 

Am avut emotii pentru ca a fost inedit sa jucam din nou cu spectatori, dar cel mai important e sa fim in siguranta. Chiar daca ne dorim sa avem din nou fani in tribune, e bine sa fim echilibrati si sa asteptam sa fie posibil acest lucru. 

Exista un dezechilibru, noi nu vom avea parte de suporteri, dar pana la urma este important ca atmosfera ne-a fost favorabila si am reusit sa castigam. 

Noi ne dorim foarte mult, ar fi foarte bine pentru fotbalul romanesc. Trebuie sa fim realisti si echilibrati. Avem o favorita in grupa, AS Roma, iar pentru locul 2 se va da o lupta in trei. Va fi foarte important meciul cu Young Boys, dar nu va fi decisiv.

Prezenta CFR-ului in grupe este foarte importanta pentru fotbalul romanesc pentru ca ne…

Citeste tot articolul

Sursa: www.sport.ro