Era dinainte accidentat! Dezvaluirile momentului de la nationala lui Radoi dupa accidentarea lui Coman! Fotbalistul a ascuns problemele pe care le av…

17

Accidentarea lui Florinel Coman a starnit multe controverse. 

Convocat la nationala mare de Radoi, spre surprinderea tuturor, dupa prestatiile slabe din acest sezon, Coman a iesit accidentat dupa primele 10 minute cu Macedonia de Nord. 

Starul lui Becali de la FCSB a acuzat dureri si s-a intins pe teren, fiind nevoit sa fie schimbat. Desi Victor Becali a sarit in apararea sa, sustinand ca s-ar fi accidentat la unul dintre antrenamentele nationalei, care ar fi avut loc pe un teren sintetic, Nicolae Dica a venit cu dezvaluiri complet diferite. 

Conform secundului lui Mirel Radoi, fotbalistul a mers la nationala deja accidentat, iar problemele sale ar fi inceput cu doua-trei saptamani inainte de meciurile Romaniei. 

Dica a dezvaluit ca staff-ul nationalei nu a fost informat de accidentarea lui Coman, altfel jucatorul nu ar fi fost convocat. 

„El era dinainte accidentat, de la echipa de club. Nu l-am accidentat noi, avea unele probleme. La nationala nu a facut nicio testare medicala. Nu am stiut ca are probleme. A jucat in campionat, a jucat ok, iar noi nu aveam de unde sa stim ca el are o problema. 

Era ok, se…

Citeste tot articolul

Sursa: www.sport.ro