Dan Petrescu pune deja presiune pe conducerea lui Kayserispor: Fenerbahce este o echipa mare! Trebuie sa recrutam sange proaspat!

34

De abia ajuns pe banca turcilor, Dan Petrescu pune deja presiune pe conducerea echipei. 

Echipa lui Petrescu s-a impus cu 2-0, gratie golurilor lui Alibec. Din pacate, fostul jucator de la Astra s-a accidentat la doua minute dupa ce a marcat al doilea gol si va sta departe de gazon aproape doua luni. 

Urmatorul meci pentru Dan Petrescu va fi impotriva lui Fenerbahce, iar antrenorul roman cere intariri conducerii echipei. De asemenea, el nu este deloc multumit din cauza accidentarii lui Alibec. 

„Singurul lucru negativ din meciul cu Basaksehir este accidentarea lui Alibec. Am avut cu adevarat o victorie foarte importanta si critica impotriva campionilor. Mai important, jucatorii au dovedit putere si spirit pe teren.

Din pacate, am avut si accidentarea lui Alibec. Nu stiu cat va dura, dar Alibec nu va fi cu noi cateva saptamani. Singurul aspect negativ a fost accidentarea lui Alibec, totul, dar totul a fost pozitiv. 

Fenerbahçe este o echipa mare. Este o echipa care s-a batut intotdeauna pentru campionat. Au luptat foarte bine in ultimele saptamani. Va fi un meci dificil, dar stim ca trebuie sa iesim cu acelasi spirit si…

Citeste tot articolul

Sursa: www.sport.ro