Capitane, trezeste-te! Florin Tanase, in vizorul fanilor inaintea derby-ului cu CFR Cluj! Ce exemple i-au dat suporterii

62

Florin Tanase, golgeterul Ligii 1, nu a mai reusit sa inscrie in ultimele doua partide ale FCSB-ului.

Ros-albastrii au ajuns la doua infrangeri consecutive in playoff-ul Ligii 1, iar suporterii au simtit ca e momentul sa-i transmita un mesaj capitanului. 

Inaintea duelului cu CFR Cluj, fanii au postat un mesaj dur in care au amintit de ceea ce trebuie sa faca un capitan de echipa, oferind cateva exemple din trecutul echipei ros-albastre.

In plus, suporterii din grupul Tornado 47 i-au atras atentia lui Tanase ca FCSB risca sa rateze titlul, cerandu-i sa-i trezeasca si pe ceilalti fotbalisti din lot. 

„Capitanul e cel care trebuie sa ‘trezeasca’ echipa din momentele dificile. Capitanul e cel care revigoreaza echipa. Capitanul e cel care vorbeste cu jucatorii si le ridica moralul. Capitanul e cel care face diferenta pe teren, ca si valoare.

Asa capitani au fost Radoi, Bourceanu, Pintilii, ca sa-i amintim doar pe cativa din ultimii capitani ai Stelei. Fii ca ei, capitane! Capitane, trezeste-te si trezeste si baietii pana nu e prea tarziu!

Barem in ceasul al 12-lea sa-si dea seama jucatorii ce inseamna Steaua, unii dintre…

Citeste tot articolul

Sursa: www.sport.ro