BREAKING NEWS! S-a luat hotararea DEFINITIVA in cazul mortii socante a lui Ekeng! Doctorita, condamnata definitiv cu suspendare! Ce despagubiri primes…

23

Patrick Ekeng a decedat pe 6 mai 2016 dupa ce s-a prabusit pe teren, in timpul unui meci. 

 

16:40 Curtea de Apel a decis ca mama lui Ekeng sa primeasca o despagubire de 44.000 de euro in loc de 20.000 de euro cat trebuia initial. De asemenea, sotia fostului dinamovist va primi despagubiri tot de 44.000 de euro, cei trei copii cate 30.000 de euro, iar cei cinci frati cate 10.000 de euro.


Mihaiela Elena Duta, medicul de pe ambulanta Puls care l-a preluat de la stadion pe fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng, dupa ce acesta s-a prabusit pe teren in timpul unui meci in anul 2016, a fost condamnata definitiv luni de Curtea de Apel Bucuresti la 1 an si 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa, ea fiind gasita vinovata pentru ca nu a efectuat la timp manevre de resuscitare pentru a-i salva viata sportivului.

Curtea de Apel Bucuresti a respins luni apelurile formulate de procurori, Mihaiela Elena Duta si rudele lui Ekeng, fiind mentinuta sentinta data in iunie 2020 de Tribunalul Bucuresti.

De asemenea, Curtea de Apel Bucuresti a mentinut decizia Tribunalului Bucuresti privind…

Citeste tot articolul

Sursa: www.sport.ro