Bonetti, mulțumit după victoria cu Academica Clinceni: bdquo;Victoria este pentru suporteri

59

Dinamo s-a impus în fața Academicii Clinceni, scor 3-1.

Dubla lui Sorescu și golul lui Mihaiu au completat seara perfectă a dinamoviștilor, care și-au luat revanșa după umilința din sezonul trecut, când Clinceni avea 3-0 pe tabelă încă din minutul 17.

Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo, este mulțumit de jocul echipei sale, din acest sezon. El crede că echipa sa este pe o pantă ascendentă și că relațiile de joc încep să se vadă.

„Un meci de calitate. Cheia succesului este calitatea jucătorilor, apoi faptul că încep să înțeleagă că trebuie să joace ca o echipă, trebuie să nu aibe complexe să joace, mai ales în situația în care suntem noi.

Ricardo Grigore este un jucător de calitate. Trebuie să ne gândim meci după meci, pas cu pas, sunt încrezător că ne putem îmbunătățim jocul și condiția fizică. Trebuie să muncim în fiecare. La Săftica se lucrează, probabil că va fi gata într-o săptămână

Victoria este pentru suporteri, în primul rând, și pentru jucători. Sorescu e un jucător de calitate, poate face diferența, poate acoperi mai multe poziții, e pregătit…

Citeste tot articolul

Sursa: www.sport.ro