Asta nu stie aproape nimeni din Romania . Ce regret are Gica Craioveanu despre relatia cu tatal sau: Avea un mare defect

41

Seria interviurilor spectaculoase din cadrul show-ului „Hai sa fim Super!” continua cu intamplari fascinante din copilaria unuia dintre cei mai reprezentativi fotbalisti dupa anii ’90, Gica Craioveanu, povestite chiar de el.

Cu o cariera de impresionanta la Univeristatea Craiova, apoi in Primera Division, unde a jucat pana la 38 de ani, Gica Craioveanu a descoperit pasiunea pentru fotbal datorita tatalui sau, cel care l-a dus pentru prima data la stadion si i-a insuflat acest microb.

„La sase ani am fost pe stadionul Republicii. Pentru mine era ceva WOW. A fost impactant, socant. Noi nu prea ne uitam, nu aveam meciuri la TV. Sa vezi acea nebunie de 50 sau 60 de mii de persoane. A fost o experienta incredibila. Ii multumesc lui tati ca a insistat. Mama era mai reticienta.”, a povestit sportivul.

Cu toate ca a avut o relatie deosebita cu tatal sau, Gica Craioveanu are un mare regret despre legatura cu cel care l-a indrumat spre fotbal, regret pe care l-a facut public in cadrul acestui interviu, intr-un moment de sinceritate. 

„Tati avea un mare defect, era stelist. El nu a venit niciodata la meciurile mele si imi spunea:…

Citeste tot articolul

Sursa: www.sport.ro