Acum 6 luni spunea ca e intre primii 5 din Europa, azi l-a INTERZIS in prima echipa a FCSB! Decizie incredibila a lui Becali: ce jucator e out de pe f…

46

Gigi Becali este recunoscut pentru faptul ca isi schimba foarte rapid si radical parerile despre jucatori.

In ultimele luni au existat exemple precum Sergi Bus sau Adrian Petre, iar acum se pare ca a venit randul unui fundas sa aiba aceeasi soarta.

Potrivit Gazetei Sporturilor, Ionut Pantiru a cazut in dizgratia patronului de la FCSB, care a dat ordin ca fundasul stanga venit de la Iasi sa nu mai prinda echipa, mai ales dupa transferul lui Radunovic.

Decizia lui Becali vine la putin mai mult de un an dupa ce a declarat ca Pantiru va fi unul dintre cei mai buni fundasi din Europa.

Mai mult, finantatorul FCSB-ului l-a criticat pe Cosmin Contra, care era la acel moment selectionerul Romaniei, pentru faptul ca nu il convoaca pe Pantiru la nationala.

„Pantiru este pariul meu. E cel mai bun fundas stanga din Europa. O sa vedeti voi, peste un an de zile o sa plece pe 20 de milioane de euro, ca fundas stanga. Vedem peste un an daca ma pricep la fotbal sau nu.

Cum sa nu-l iei pe Pantiru. E cel mai bun fundas stanga din Europa si tu nu il convoci. Asta inseamna ca nu stii fotbal. Nu e rautate, e necunostinta. Inseamna ca nici cei…

Citeste tot articolul

Sursa: www.sport.ro