A fost pe tot terenul însă tot n-a fost mulțumit! Sigurjonsson, declarație surprinzătoare la finalul meciului cu Lincoln

66

CFR Cluj a obținut calificarea în turul trei preliminar al Champions League!

Fotbalistul islandez al echipei CFR Cluj, Runar Mar Sigurjonsson, a afirmat, miercuri seara, după calificarea în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, că formaţia sa trebuie să îşi ridice nivelul pentru că în fazele superioare ale competiţiei europene va întâlni adversari din ce în ce mai puternici.

„Cred că pot mai mult, şi eu, şi echipa. Cred că putem juca mai bine decât am făcut-o astăzi şi în meciurile precedente, trebuie să jucăm mai bine. Important e că am obţinut această calificare, dar trebuie să ne ridicăm un pic nivelul, pentru că vor fi meciuri din ce în ce mai dificile. Dar deocamdată e bine că avem rezultate”, a declarat Sigurjonsson. la postul Digisport, la finalul partidei câştigate pe teren propriu cu 2-0 în faţa formaţiei Lincoln Red Imps FC.

Marcator al celui de-al doilea gol al echipei sale, Sigurjonsson a afirmat că deocamdată CFR evoluează în preliminariile celei mai importante competiţii europene şi că nu se gândeşte că ar putea fi eliminată: „Deocamdată suntem în Champions League şi ne concentrăm pe Champions League. Avem o oportunitate bună de a merge mai departe în Liga Campionilor şi ne dorim asta. Mă bucur că la faza golului colegii au avut încredere în mine.”

Citeste tot articolul

Sursa: www.sport.ro