Cadrele medicale dintr-un spital isi spală măștile de unică folosință

0
452
Cadrele medicale dintr-un spital isi spală măștile de unică folosință

Întâmplător am gasit o poza pe net, nu o sa spun unde,cum, cine a postat’o.
Vreau doar sa vedeti realitatea din spitalele noastre, nu ceea ce debiteaza ăștia la tv, ca sunt măști,ca sunt mănuși…etc….

Undeva într-un spital din Romanica noastră ” iubita” cadrele medicale isi spală măștile de unică folosință si le usucă pe calorifere.
Sa fiu sincera si realistă… multumesc Covid 19 pentru ca in sfarsit arăți realitatea cu care se confruntă zilnic oamenii care salvează vieți.
Dacă nu erai tu Covid…ei nu se mai intalneau cu alte boli contagioase…altele nu exista dupa parerea celor care doar isi dau cu părerea la tv.
V’as invita dle Arafat sa intrati si sa stati 12h intr’un spital de stat fără masca, mănuși…doar in halat si papuci si sa prestați munca tiranică pe care o fac oamenii aia acolo.


De la tratamente, recoltari, bonuri de analize, foi de parcurs pt salvare, programari la analize….pana la acel plan de nursing implementat. Sa vedem daca in cele 12 h de munca aveti timp sa bati un pahar de apa.

După Colectiv cand am vazut ca nu suntem pregătiți si suntem vai de noi…am persistat în prostie si in hoție.
Toti sunteti la fel de vinovati…de la șefii de secție care nu deschid gura ca sa isi apere scaunul, până la miniștri…toti miniștri care s-au perindat până acum.

este postarea unei tinere pe pagina sa de Facebook

Cadrele medicale dintr-un spital isi spală măștile de unică folosință