9 greșeli pe care cei mai mulți oameni le fac la cumpărături. Numărul 8 te face să cheltui cel mai mult

89

Vizitam supermarket-urile aproape în fiecare zi, dar rareori ne gândim la modul în care unele dintre obiceiurile noastre de cumpărături sunt chiar greșite. Cu toate acestea, astfel de lucruri aparent triviale pot face o gaură serioasă în portofelul nostru.

Iată o listă cu cele mai frecvente greșeli de cumpărături. Mai important, veți învăța cum să salvați achizițiile fără a vă sacrifica calitatea!

1. Cumperi produsele în ordinea greșită: Adesea, este dificil să limităm numărul de articole cumpărate în supermarket-uri. Dar nu este nimic nerealist în a începe să alegi mai multe produse care sunt bune pentru sănătatea noastră.

Dacă nu puteți rezista tentației, încercați să începeți cumpărăturile la departamentul de legume: legumele vor ocupa o mulțime de spațiu, astfel încât să fie mai puțin spațiu pentru lucrurile scumpe și nesănătoase.

2. Nu știi prețurile produselor pe care le cumperi frecvent: Încercați să memorați sau chiar să scrieți prețurile produselor pe care le cumpărați în mod regulat. Acest lucru vă va ajuta să nu fiți păcăliți de vânzările false atunci când prețul rămâne același, deși scrie să este un produs redus.

Data viitoare când mergeți la un supermarket, veți face mai puține achiziții neplanificate și veți profita mai mult de reduceri reale.

3. Nu faci planuri de cumpărături dinainte: Acest lucru se referă nu numai la listele de cumpărături, ci și la mesele pe care le pregătești pentru săptămâna viitoare.

citeste tot articolul