Oana Zăvoranu și Alex Ashraf nu se plictisesc în izolare.

168

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton. După ce frumoasa actriță le-a spus fanilor că ea și soțul ei au hotărât să stea în casă, de teama răspândirii de COVID-19, cei doi le-au arătat acestora că pot face de necaz, pentru a trece mai ușor prin această perioadă dificilă.

Rând pe rând, atât vedetele internaționale, cât și cele de la noi și-au anunțat fanii că au luat decizii radicale din cauza pandemiei de coronavirus. Multe dintre ele și-au oprit activitatea profesională și au decis să se izoleze împreună cu cei dragi la domiciliu. În același timp, ținând cont de poziția lor socială, acestea le-au oferit admiratorilor diverse sfaturi de protecție prin intermediul rețelelor de socializare.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au arătat că există modalități prin care să nu te plictisești în izolare. Chiar cu ajutorul admiratorilor! Cum? Soțul frumoasei actrițe a discutat cu fanii pe Instagram despre coronavirus, iar aceștia au venit cu mesaje care mai de care mai ingenioase. 

Oana Zăvoranu a ținut să împărtășească și ea la rândul ei aceste mesaje haioase cu fanii săi, astfel că le-a distribuit de pe contul lui Alex Ashraf pe contul său de Instagram.

„Toți ieșiți cu câinele. Eu am o broască țestoasă. Am ieșit acum trei zile și încă coborâm scările. / Când i-am zis maică-mii azi: „Nu ai voie să ieși afară!” mi-am simțit răzbunată toată copilăria!”, sunt doar unele dintre mesajele trimise de fani.