Care este numele adevărat al Ginei Pistol

295

Gina Pistol este una dintre cele frumoase femei din showbiz-ul românesc. Nu multă lume știe însă care este numele ei adevărat și ce studii are superba prezentatoare a emisiunii ”Asia Express”. A devenit cunoscută în urmă cu mai bine de 15 ani și de atunci cariera ei a evoluat extrem de mult.

Gina Pistol s-a născut pe 9 decembrie 1981, la Roșiorii de Vede. Numele său real nu este însă Gina, așa cum a devenit cunoscută publicului din România. În buletin, vedeta se numește Georgeta Pistol. Acum este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi din țară, însă drumul spre celebritate nu a fost ușor pentru frumoasa blondă.

Aceasta a terminat Școala de Arte și Meserii din Roșiorii de Vede și după aceea a urmat cursurile Facultății de Transporturi. Înainte de a ajunge model și de a începe munca în televiziune, Gina a lucrat ca vânzătoare la un chioșc în orașul natal. Fiind o persoană ambițioasă, a decis să se mute în capitală, ca să poată să obțină un job mai bun. Și în București începutul a fost greu. S-a angajat tot ca vânzătoare, la un magazin cu articole sportive.

Și pentru că viața bate filmul, acest job i-a schimbat viața Ginei Pistol. Frumusețea ei a fost remarcată de un client al magazinului, care i-a spus că poate lucra ca model. Acela avea să fie începutul unei cariere de vis pentru tânăra Gina. În anii 2000, a acceptat să pozeze în Playboy, celebra revistă pentru bărbați. Decizia ei s-a dovedit a fi una extrem de inspirată. Publicul masculin a fost atras de ceea ce a văzut în poze, iar Gina a repetat experiența de mai multe ori.

Continua de citit toat articolul