Ana Morodan la Masked Singer Romania un nou show la Pro TV

106

Ana Morodan este de când se știe genul acela de om care se face repede remarcat. Dar afirmarea în showbiz s-a produs în 2010, când și-a asumat rolul de “contesă digitală”, cum îi place ei să se autointituleze. În curând, o veți putea urmări pe Ana-Maria, căci acesta este prenumele ei complet, în noul show de la PRO TV, “Masked Singer Romania”, a cărui lansare a fost amânată de pandemia mondială cu coronavirus. Ce face de când s-a alăturat mișcării #stămacasă a povestit, în exclusivitate pentru Click!, chiar Morodan.

  • O scurtă prezentare bio, te rugăm.

Mă numesc Ana-Maria Morodan, m-am născut la 19 ianuarie 1985, în Arad, unde am și urmat cursurile singurei facultăți de drept din oraș. Sunt avocat de profesie, specializată pe divorțuri.

«Și când eram mică aveam gura tot mare»

  • Când ai început să te afirmi?

Când eram mică, mică, pentru că aveam gura tot mare și atunci și prea multe opinii. Dar în varianta de “contesărie digitală” sunt din 2010. Eram într-o perioadă de teribilă decepție, după o relație amoroasă eșuată, plictisită de rutină și rigoarea avocățească și mă uitam lung și tâmp la tot felul de minunății din online, căutând un nou drum. Între două ginuri și o porție de plâns demnă de Oscar, am descoperit blogurile de personal style și m-am gândit că aș putea începe să fac și eu asta; mai mult decât atât, că aș putea să dezvolt un business din toată aventura asta, al cărei principal obiect de activitate era să fiu eu.

citeste tot articolul