Povestea micuței Genie, fetița-iepure pe care părinții au închis-o într-o cameră timp de 13 ani

142

Se spune că un părinte este în stare să își dea chiar și viața pentru copilul său. Ei bine, așa cum în toate situațiile există și excepții, sunt și cazuri în care părinții sunt cei care le fac cel mai mult rău copiilor.

În această categorie intră și Clark Wiley, un tată abuziv care și-a torturat fetița ani buni și a împiedicat-o să se dezvolte normal, doar pentru simplul fapt că nu o dorea.

Haideți să aflăm înfiorătoarea poveste a micuței Genie, fetița-iepure care a fost închisă într-o cameră timp de 13 ani.

Povestea „fetiței-iupure” – Genie

Născută în 1957 – în California, Statele Unite ale Americii, Genie a fost ultimul și, de asemenea, al doilea supraviețuitor, dintre cei patru copii ai familiei Wiley. Pseudonimul „Genie” i-a fost dat copilei pentru a îi proteja identitatea. Tatălui său, Clark Wiley, îi displăceau copiii.

Povestea bărbatului este și ea una crudă, dat fiind faptul că Wiley a crescut într-un orfelinat, deoarece mama sa conducea un bordel și nu avea timp de el. Din această cauza, bărbatul a acumulat furie și resentimente.

La scurt timp după ce s-a căsătorit, comportamentul său agresiv s-a intensificat și astfel și-a vărsat nervii și frustrarea asupra soției cu 20 de ani mai tânără decât el, pe care o bătea cu cruzime și o pedepsea, interzicându-i să părăsească locuința. Femeia, care avea probleme de vedere grave, era dependentă de soțul său.

Mai…

Citeste tot articolul

Sursa: www.omofon.com