Povestea lui Amardeep Sada, cel mai tânăr criminal în serie din lume

218

Amardeep Sada, cunoscut și sub numele de Amarjeet Sada, este cel mai tânăr criminal în serie din lume.

Băiatul din India i-a șocat pe oamenii din întreaga lume, dat fiind faptul că avea doar opt ani când și-a hrănit pentru prima dată pofta de a lua viața cuiva și de a provoca durere altora.

A ales să omoare copii, iar prima sa victimă a fost un bebeluș de opt luni. Ceea ce face acest lucru și mai macabru este faptul că micuța de opt luni era sora lui Amarjeet. 

Părinții lui Amardeep Sada știau de crimele băiatului

MindChop YouTube

Născut în satul Mushahar, Bihar, din India, Amardeep Sada a avut o copilărie normală, la fel ca cea a copiilor din jurul său – așa că nimeni nu se gândea că băiatul va ajunge să comită crime.

La scurt timp după ce și-a omorât sora, Amarjeet a lovit din nou, ucigând un alt copil, unul de șase ani – care îi era rudă (mai exact, Amarjeet și-a ucis verișoara). Ceea ce este mai îngrozitor este faptul că părinții săi și sătenii știau de crimele comise de Sada, dar au ales să nu spună nimic, considerând totul o problemă de familie. Însă, aceștia nu și-au dat seama că Amardeep Sada va face noi victime.

În 2007, Chunchun Devi își ducea fiica de doar șase luni la o creșă, în fiecare zi.

Într-una din zile, când s-a întors să-și ia fetița acasă, Chunchun Devi a constatat că micuța lipsea. După ce s-a răspândit știrea, oamenii din Mushahar au început să…

Citeste tot articolul

Sursa: www.omofon.com