Oxana Malaya, fetița care a fost crescută de câini timp de 5 ani

72

De-a lungul timpului, au existat nenumărate cazuri de copii crescuți de animale. Dina Sanichar, de exemplu, a fost crescut printre lupi. Deși pare imposibil pentru mulți dintre noi ca un om să viețuiască alături de animalele sălbatice, viața ne dă o lecție și ne arată că bunătatea este un limbaj universal.

Copiii crescuți de animale deprind obiceiurile necuvântătoarelor – și chiar dacă nu știu să vorbească – aceștia simt ca noi. Sunt oameni, au sentimente și sunt dornici să trăiască.

Un caz uimitor este cel al Oxanei Malaya, din Novaya Blagoveshchensk, Ucraina. Născută în noiembrie, 1983, fetița nu a avut o copilărie scoasă din cărțile cu povești. Părinții săi erau alcoolici, astfel că micuța a fost extrem de neglijată și nu a cunoscut niciodată iubirea părintească.

Oxana Malaya – fetița crescută de câini

historydaily.org

Trăind în frig și mizerie, pe când avea doar trei ani Oxana a fost “adoptată” de câinii din curtea casei. Părinții săi parcă nici nu au observat absența ei și astfel Oxana a continuat să trăiască alături de câini, vreme de 5 ani, hrănindu-se cu mâncarea pe care animalele i-o ofereau. În anii în care a fost crescută de câini, fetița a văzut doar ocazional oameni.

În primii săi ani de viață, câinii au fost singurele ființe care i-au oferit afecțiune și protecție Oxanei, deoarece părinții nu o voiau în preajma lor

thevintagenews.com

 Anoir…

Citeste tot articolul

Sursa: www.omofon.com