Natascha Kampusch, fetița răpită la 10 ani și ținută captivă vreme de 8 ani și jumătate, într-o temniță

176

Răpită de pe stradă de către Wolfgang Přiklopil, când avea doar 10 ani, Natascha Kampusch nu a renunțat niciodată la ideea că într-o bună zi va fi din nou liberă.

Este foarte probabil să nu fi auzit niciodată de numele său – Natascha Kampusch – și să nu-i fi văzut niciodată chipul. Dar în Austria, mulți oameni știu despre povestea ei.

Natascha nu numai că a reușit să scape din temnița în care a stat 3096 de zile, dar în prezent ea încearcă să ajute și alte victime care au fost în situația ei să depășească experiențele prin care au trecut.

Iată întreaga sa poveste!

Răpirea micuței Natascha Kampusch

allthatsinteresting.com

Născută în februarie 1988, în Viena, Austria, Natascha Kampusch a crescut în locuințele sociale de la periferia orașului. Cartierul ei era plin de alcoolici și adulți care abia își duceau traiul de pe o zi pe alta. De altfel, nici acasă nu avea o viață mult prea fericită, fiind tristă din cauza faptului că părinții săi erau divorțați. Deși avea numai 10 ani, Natascha visa să evadeze din acel loc. Să aibă un job și să-și înceapă propria viață.

Mersul la școală în data de 2 martie 1998 ar fi trebuit să fie un pas important pentru a obține ceea ce își dorea. Însă, acest lucru s-a dovedit a fi începutul unui coșmar.

Deși făcea numai cinci minute de la școală și până acasă, fetița a fost răpită de pe stradă de către un tehnician în…

Citeste tot articolul

Sursa: www.omofon.com