Georgia Tann, femeia care a făcut milioane de dolari din vânzarea a peste 5.000 de copii

22

Între 1924 și 1950, Georgia Tann a răpit și a separat mai mult de 5.000 de copii de părinți (multe mame erau sărace și necăsătorite). Tann arăta ca o bunică normală, astfel că puțini își imaginau cu ce se ocupă această femeie.

În tot timpul în care a lucrat în cadrul “Societății pentru acasă a copiilor din Tennessee, Statele Unite ale Americii” (o agenție de adopție), ea și complicii săi căutau copii potriviți pentru a fi răpiți. Georgia Tann avea relații de prietenie și cu multe persoane influente, reușind cu ajutorul acestora să separe legal părinții de copiii lor. Cei mai frumoși copii au fost vânduți familiilor înstărite, inclusiv vedetelor.

Sute de copii abandonați au murit în timp ce se aflau în grija Georgiei Tann, adesea din cauza neglijenței și a foamei.

Tann a petrecut mai bine de 25 de ani răpind copii. Trucul ei preferat era să conducă prin cartierele sărace, alegându-i pe cei mai frumoși copii, apoi să le ofere plimbări cu mașina ei luxoasă. Odată ce copiii se urcau în mașină, aceștia nu își mai vedeau familia. Deși Georgia Tann nu este prima femeie din istorie care a separat copiii de familiile lor, povestea ei este una dintre cele mai bizare.

La primul său job a luat, fără să aibă drept, copiii din familiile sărace

 Jerry Skinner YouTube

Georgia Tann (sau Beulah Georgia Tann) s-a născut în 1891 în Philadelphia, Mississippi. În adolescență, aceasta își dorea…

Citeste tot articolul

Sursa: www.omofon.com