Descoperiri impresionante despre Arca lui Noe de care probabil nu ai auzit

111

Cu siguranță toată lumea a auzit de Arca lui Noe și mulți dintre noi cunoaștem povestea biblică. Noe a construit o arcă uriașă, pentru ca el și familia lui să supraviețuiască Potopului. Acesta a adus în arcă mai multe perechi de animale, din specii diferite, astfel încât și ele să fie salvate.

Dar există dovezi despre existanța corabiei imense? Conform mai multor cercetări recente, oamenii de știință sunt de părere că au găsit dovezi fizice ale Arcei lui Noe în munții Turciei și Iranului. Chiar și cei care se îndoiesc trebuie să admită că dovezile Marelui Potop sunt convingătoare. Dar, chiar și așa, unele întrebări persistă. Deci, a fost găsită Arca lui Noe? Aceasta chiar a existat în realitate? Singura modalitate de a răspunde la aceste întrebări este o examinare aprofundată a dovezilor.

„Obiectul în formă de barcă” de pe Muntele Judi ar putea fi Arca lui Noe

Mfikretyilmaz CC BY 3.0 Wikimedia Commons

Arca lui Noe a fost căutată dintotdeauna. Însă, câteva cercetări recente ne dovedesc faptul că imensa corabie încă există.

De exemplu, în anii 1980, Ron Wyatt a găsit urme din ceea ce el credea că este Arca lui Noe, în Durupınar, din Turcia. Conform acestuia, arca nu se află pe Muntele Ararat, unde Geneza susține că Noe a ajuns după potop.

Wyatt a susținut că „obiectul în formă de barcă” găsit în Durupınar era Arca lui Noe. În ceea ce privește modul în care o navă…

Citeste tot articolul

Sursa: www.omofon.com