Copilul bionic: Fetița care nu simte durere, oboseală sau senzația de foame

110

Olivia Farnsworth este o fetiță drăguță, însă aceasta a uimit medicii când aceştia au descoperit că suferă de o afecțiune rară a cromozomului 6 care îi permite să nu simtă senzația de foame, nevoia de a dormi sau durerea.

Practic, fetița zici că este din fier și nu simte pericolul. Abia mănâncă, doarme și nu simte durere, iar din acest motiv medicii au numit-o copilul „bionic”.

Fetița bionică Olivia Farnsworth

Conform medicilor, Olivia Farnsworth este singura persoană din lume care prezintă împreună cele trei simptome: nu simte durere, oboseală sau senzația de foame. Este ciudat și miraculos în același timp.

Afecțiunea rară îi permite fetiței să reziste chiar și cinci zile fără să doarmă și să mănânce. Viața ei este incredibil de ciudată, înconjurată de un mister științific inexplicabil.

Boala de care suferă Olivia este descrisă ca fiind un caz de ștergere genetică a cromozomului 6. Unii medici au numit-o “copilul bionic”, deoarece nu simte sentimentul de pericol.

Olivia a fost lovită de o mașină și se comporta de parcă nu a pățit nimic

În 2016, pe când Olivia avea doar 7 ani, micuța și mama sa au ieșit să se plimbe afară. Numai că, brusc, fetița s-a smuls din mâna mamei și a fost lovită în plin de o mașină și târâtă aproximativ 100 de metri pe drum. După toate cele întâmplate, fetița s-a ridicat –…

Citeste tot articolul

Sursa: www.omofon.com