6 oameni care și-au prezis moartea cu precizie

14

Viața este imprevizibilă și oricât am încerca noi să aflăm ce se va întâmpla în viitor, acest lucru este imposibil. Așadar, sunt lucruri în viața noastră care nu pot fi explicate, iar cel mai mare mister al vieții – unul pentru care unii oameni și-au dedicat viața (ironic) pentru a îl rezolva – este moartea.

Câteva personaje interesante din trecut au reușit să-și prezică moartea cu o precizie impresionantă. În timp ce unii o numesc o simplă coincidență, alții consideră că totul are legătură cu spiritualitatea, deoarece capacitățile noastre extrasenzoriale sunt incredibile.

Iată 6 oameni celebri care și-au prezis moartea cu precizie!

Abraham de Moivre

commons.wikimedia.org

Abraham de Moivre a fost un matematician francez foarte cunoscut din secolul al XVIII-lea care s-a specializat în statistici și probabilități toată viața. Mai exact, acesta analiza și calcula șanselor ca ceva să se întâmple și era expert în acest lucru.

Pe când avea 50 de ani, Moivre a început să studieze moartea, încercând să afle cum să prezică data morții cuiva, folosind matematica complexă și analiza socială.

La început, a încercat să afle data morții oamenilor care erau dispuși să obțină o predicție, dar mai târziu a început să se concentreze asupra prezicerii propriei date a morții, luând în considerare mai mulți factori, printre care și starea de sănătate.

Moivre era un om al numerelor. Mai exact,…

Citeste tot articolul

Sursa: www.omofon.com